Välkommen till Barnsmarts skolmaterial. 

Vi har flera års erfarenhet av att leverera uppskattade handledningar, böcker och författarträffar. Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er på er skola är ni välkomna att kontakta oss.


Skolhandledning förskola och ÅK: F-3
Nollan och nätets skolhandledningar - gratis!

Lär era elever om säkerhet på nätet med Nollan och nätets skolhandledningar - passar ÅK 2-4 . I handledningarna finner ni uppgifter och frågor som ni kan använda för att beröra ämnet säkerhet på nätet. Klicka på bilderna eller länkarna för att ladda ner handledningarna helt gratis. Lycka till!


''Barnen i Kramdalen- en saga om integritet'' - som flanosaga

Lekfull och pedagogisk saga som får barnen delaktiga i sagoberättandet. Flanosagan är förenklad från bokens original så den passar förskolebarn. 

Läs mer om boken och beställ den här!


Boka ett författarbesök

Vill du inspirera pedagog-teamet? Vill du ha en rolig och intressant föreläsning på din skola, ditt bibliotek, din förening eller i någon annan verksamhet med barn?

Boka en föreläsning med författarna Emelie & Andreas Sjölander här.
En liten Guide in i BARNYOGANS VÄRLD

En liten Guide in i BARNYOGANS VÄRLD, är skriven för så väl barn som vuxen. Ett verktyg för dig/er som vill komma igång och yoga med barnen/ungdomarna i er omgivning. Beställ här!


Clicko förskolepaket

Barnen får utöver en ökad förståelse för bokstäver också möjlighet att bygga både ord och namn. Möjliggör att flera barn kan bygga samtidigt. Spelet innehåller 38 trädelar med integrerade magneter samt en kortlek med spelkort. Beställ här!Storpack

Barnsmart tipsar om böcker för skolor och förskolor


Gratis att ladda ner, skriva ut och använda för diskussioner och samtal

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.