Bli säljambassadör

Vill du bli vår säljambassadör?

Brinner du för att stärka barn på insidan?  Vill du ha ett extraknäck med mycket goodwill och goda möjligheter till bra inkomst? Ta chansen att bli en av oss! Just nu söker vi nämligen Säljambassadörer i hela Sverige.

Om Barnsmart
Barnsmart.se har på kort tid blivit en större succé än vi vågat drömma om. Vår vision är att skapa en ny stark generation som tror på sig själva - genom produkter som peppar, bygger självkänsla och kunskap redan i tidig ålder. 

Vad gör en Säljambassadör?
Som Säljambassadör är du Barnsmarts ansikte lokalt. Du ansvarar för ditt eget distrikt och har som uppgift att sälja våra produkter och sprida kännedomen om Barnsmart.se i ditt område. Försäljningen sker vanligtvis till skolor, marknader och mässor som vi tillsammans väljer ut. Som Säljambassadör har du stor fördel av att nätverka och inspirera, både på sociala medier och i det verkliga livet. 

Måste jag ha lager?
Nej. Större delen av alla köp sker via Barnsmart.se, så du behöver inte ha lager, bära runt på en massa varor eller handskas med pengar. Undantaget är ev bokförsäljning på marknader. Då skickar vi böcker till dig.

Blir jag anställd?
Nej. Du ska antingen ha egen firma, eller fakturera via ett faktureringsföretag (t ex Sampoolen). Om du vill så hjälper vi dig att komma igång, oavsett vilket alternativ du väljer.

Vad får jag?

1. Omtyckta produkter 
Lättsålda produkter - för en god sak - med god förtjänst. Kan det bli bättre? Våra produkter är uppskattade och vårt syfte gillas. Nytt för 2019 är 'Barnsmart Skolmaterial' för årskurs F-3. 

 2. Bra provision. 
Du får provision på allt du säljer till skolor, en marknad e dyl. Vår provision är betydlig högre än de flesta liknande verksamheter. Tanken är att du ska få en bra extrainkomst, t o m en förtjänst som motsvarar ett normalt halvtidsjobb om du är duktig.

 3. Fritt & flexibelt
Det här arbetet är fritt och du bestämmer helt själv hur och när du vill jobba. Vi litar på dig och att du gör det bästa för Barnsmart.

4. God uppbackning & regelbunden coaching
Vi älskar det här och vill att du ska göra detsamma. Vi hörs mest i starten, men regelbundna avstämningar kommer alltid att ske.

 5. Smidiga produkter
Hos oss behöver du inte kånka runt på en massa tunga produkter. Vi byter innehåll då och då - troligtvis en gång per år - då vi ses och informerar om nya säsongen.

Vad förväntar vi oss?

1. Aktivitet och engagemang
Du är 'på tårna' och och är flitig med att synas, höras, planera, boka in mässor/marknader och kontakta skolor. 

2.  Du ’lever för varumärket’ 
Du brinner för våra produkter och drivs av att stärka barn. Du sprider ordet om Barnsmart.se i alla dina nätverk, både på sociala medier och i verkliga livet.   

3. Du har känsla för hög kvalitet och god service. 
Våra produkter ska vara top notch och våra kunder ska behandlas därefter. Vi jobbar dagligen med att bli bäst på köpupplevelse - från första kontakt till paketering och kundsupport. Detta gäller också våra ambassadörer.

 4. Du har egna barn… 
…eller kan på annat sätt uppvisa att du har kunskap och erfarenhet av barn.  

 5. Du är en god inspiratör, informatör och säljare. 


Hur börjar vi?
När du börjar som ambassadör hos oss så behöver du avsätta lite tid till introduktion, vanligtvis via samtal, Skype/Facetime och mail. Vi vill ge dig bästa möjliga start och känna oss säkra på att du får rätt förutsättningar. Introduktionen är också en bra möjlighet för båda parter att lära känna varandra.  

Hur ofta ses vi?
Vårt mål är att arrangera en träff per år då vi informerar, utbyter erfarenheter och peppar dig och alla andra ambassadörer inför kommande säsong. Och självklart har vi kul tillsammans! Däremellan har vi regelbundna avstämningar via samtal, Skype- eller Facetime.

Hur många ambassadörer väljer ni ut?
Kvalitet går före kvantitet. Vi väljer bara de som känns rätt för Barnsmart och för sitt distrikt. Ett distrikt kan vara en kommun, flera kommuner eller en del av en större kommun.

Intresserad?

Kul! Kontakta oss på info@boksmart.se så hör vi av oss och berättar mer. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.