Presenttips till en sexåring

Vi har ett noga utvalt utbud av pedagogiska leksaker och smarta böcker anpassade för 6-åringar. Levereras direkt från vårt lager inom 24h.

Nedan har vi listat några av våra favoriter.

Sagor om Svensk historia

Kortfattade och lättsamma sagor, för att barn (och vuxna) snabbt ska lära sig och minnas länge. Visste du att Drottning Margareta tvingades gifta sig redan som tioåring? Ingen höjdare direkt, när man är liten och bara vill leka och ha kul! Och Vasaskeppet då, vilket fuskbygge! Det som skulle bli Sveriges finaste skepp sjönk nästan direkt. Pinsamt! Ja, mycket spännande har hänt genom historien. Detta och mycket, mycket mer i dessa barnböcker om svensk historia.

Se alla böcker i den sagolika serien

Stärkande böcker

Det är aldrig för tidigt att ge barn livsviktig kunskap. Vi har en mängd smarta och pedagogiska böcker som lär barnen om integritet, kamratskap, självkänsla och mycket mer.

Se alla våra böcker i kategorin 6-9 år


Skapa stunder tillsammans

Att spela spel eller lägga ett pussel tillsammans är inte bara kul, det för er även närmare varandra och ni får en stund ihop.

Barnen i Kramdalen - Lättsamma sagor om viktiga ämnen

Följ med barnen Vändela, Snäll-Kjell och Gladrian när de får lära sig om integritet, nättroll, olikheter, mobbing och utanförskap. En av Sveriges mest sålda barnboksserier!

Se alla våra produkter med Barnen i Kramdalen

Uppmuntra läsning

I 6-årsåldern börjar en hel del barn intressera sig för att läsa. Utforska dessa pedagogiska böcker som uppmuntrar dem att fortsätta lära sig.

Se alla våra böcker inom kategorin 6-9 år

Vill ni ge något fint till barnrummet?

Vi har posters, samtalskort, nattlampor och mycket mer!

Stumilera barns kreativitet

Många barn älskar att vara kreativa och få använda händerna till att skapa och måla. Se alla vår pysselböcker eller leksaker som hjälper barn att utforska sin kreativa sida.

Faktaböcker för vetgiriga barn

Ett bra sätt att hjälpa barn att hitta läsglädjen är att hitta böcker som passar deras intressen.

Se alla våra böcker inom kategorin 6-9 år

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.