Boka ett författarbesök

Vill du inspirera pedagog-teamet? Vill du ha en rolig och intressant föreläsning på din skola, ditt bibliotek, din förening eller i någon annan verksamhet med barn?  Boka en föreläsning med författarna Emelie & Andreas Sjölander. De har hittills skrivit och ritat nio böcker - sex sagor om svensk historia och sagorna om 'Barnen i Kramdalen'. Alla deras böcker lär barn (och vuxna) något och är skrivna på ett lättsamt sätt. De är ute på mycket författarbesök, föreläser på mässor och för stora pedagogsamlingar i skolor. 

- När det gäller föreläsning för barn så står vi inte bara och pratar. Vi brukar involvera barnen på olika sätt så att alla har kul och känner sig delaktiga, berättar Andreas. Vårt mål är att bjuda på en rolig stund som både peppar, underhåller och lär! Andréas Sjölander, författare & illustratör

Emelie Sjölander, författare, föreläsare & inspiratör

VI FÖRELÄSER GÄRNA OM:

 • Att arbeta med integritet och värdegrund i förskola & grundskola. 
  En inspirerande föreläsning om hur ni som förskola / skola kan arbeta mer med integritet och värdegrund. Livsviktig kunskap på ett enkelt sätt! Tips på hur ni kan göra detta på ett sätt som är givande både för personal och elever (och uppskattat av vårdnadshavare). 
 • Barnen i Kramdalen - en saga om integritet, tafsare och nättroll. 
  Vad är integritet och varför ska man ha det? Vad är en tafsare? Ett nättroll? Och vilka är ens privata delar? Boken lär på ett lättsamt sätt, och det gör vi även på denna föreläsning. Läs mer om boken här.
 • Hur är det att vara författare och illustratör. 
  Hur gör man, varför blev vi det, vilka tips & råd har vi till de barn som vill bli det etc. Vi involverar barnen och låter dem fantisera, Denna föreläsning kan också kombineras med någon av de andra. 
 • Sagor om svensk historia. 
  Vi läser ur någon av våra böcker, pratar om skillnader då och nu och låter barnen få delta på olika sätt. En rolig och underhållande föreläsning som väcker intresse för historia.  Välj en eller max två böcker av de sex vi hittills skrivit. Välj bland böckerna här.

Låter det intressant? 

Maila oss på emelie@boksmart.se så berättar vi gärna mer.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.