Åsa Ingelög, Region Stockholm/Uppsala

Region Stockholm/Uppsala

Åsa Ingelög

5 snabba frågor till Åsa:

1. Tre ord/meningar som jag vill att mina barn ska bära med sig?

Jag är älskad
Jag är värdefull
Det är coolt att vara snäll

2. Favoritprodukt på barnsmart.se?

Oj det finns mycket fina och inspirerande produkter. Men de jag fastnat mest för är boken ”Barnen i kramdalen” samt kompisarmbanden och alla fina posters med stärkande budskap. 

3. Vilket är ditt vanligaste pepp till ditt/dina barn? (kommentar eller handling)

Vår son är nu 2,5 år så just nu blir det mycket ”heja dig” och ”du kan” eftersom han är i en period av mycket testa på och utforska. När han blir större kommer jag nog peppa med att ingenting är omöjligt och att våga vara sig själv!

4. Din förebild på jorden?

Oj vad svårt…. Måste säga mina föräldrar som alltid ställt upp och gett mig en fantastisk uppväxt. Men två filurer till som ska hyllas är Pippi Långstrump för hennes härliga personlighet och sen Mamma Mu för hennes positiva inställning till livet. Haha! Sen tycker jag att alla som vågar stå på sig, göra sin grej och struntar i vad alla andra säger och tycker är bra förebilder. Folk som vågar följa sina drömmar! Det är coolt och inspirerande! 

5. Varför barnsmart? (kort, 1-2 meningar)

Barnen är vår framtid! Som vuxen känner jag ett ansvar och vill jobba för att fler barn ska må bra, få bra självkänsla, bra självförtroende och våga vara sig själva. ALLA barn har rätt till en trygg uppväxt och kan jag medverka till en bättre tillvaro för barnen där ute så tvekar jag inte en sekund. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.