Barnsmart

NYHET! Tobias Karlsson skriver förordet till Barnen i Kramdalen 3

Tillsammans med författarna Emelie och Andreas Sjölander sprider han nu hopp och värme med nya boken 'Barnen i Kramdalen 3 – en saga mot mobbning och utanförskap' som är ett perfekt verktyg för att prata med barn om mobbning. 

Tobias är ute på skolor med sitt antimobbning-projekt "Du kan göra skillnad" där boken kommer få följa med på hans besök runt om i landet. Tobias berättar själv om de tuffa åren i skolan: ''Den psykiska tortyren i skolan gjorde att jag drog mig undan och kände mig värdelös. Jag blev så ensam och satt hellre på golvet på någon av skolans skitiga toaletter, än att möta glåporden som haglade i korridorerna. Jag såg under en tid bara mörker och tvivlade på att jag någonsin skulle få se ljuset i den förbannade tunneln. Men ljuset kom. Till dig som kanske just nu går där i skolans korridorer och känner dig otrygg och rädd. Du kommer inte alltid gå i skolan, du kommer växa upp och ta dig vidare ifrån där du är nu. Allt kommer att förändras och bli bättre. Jag lovar. Ge inte upp!''

Folkkäre Tobias har även dansat ut på parketten i hela 17 säsonger av "Lets dance" i både Sverige, Norge och Danmark. Har suttit som jury i "Talang Sverige", är  författare till biografin "Inte alltid en dans på rosor" , blev "årets talare" 2016, har skapat 2 dansikaler och har tillsammans med vännen Gabriel Forss podcasten "I säng med Tobias och Gabriel" med sin vän Gabriel Forss.

Beställ Barnen i Kramdalen 3 HÄR